Allround voeg- en metselwerk in regio Almere

Contact

Van snijvoegwerk op monumentale panden tot de voegen van een tuinmuurtje en het metselwerk van uw schoorsteen, WICA verzorgt graag al uw voegwerk en metselwerk in Almere en omgeving. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven en organisaties met plezier aan kleine en grote projecten. Bij ons kunt u rekenen op vakwerk dat jarenlang mooi blijft. Meer weten? Lees hieronder meer over onze diverse werkzaamheden of neem vrijblijvend contact op.

Knip- en snijvoegen

Snijvoegen

Knip- en snijvoegen zijn bijzondere vormen van voegwerk die vooral worden toegepast op monumentale panden. Bij het vervaardigen van deze voegen wordt de mortel schuin afgesneden, waardoor het specifieke, statige uiterlijk van het voegwerk ontstaat.

 

Dit is echt vakwerk, waarin WICA Metsel- en Voegbedrijf jarenlange ervaring heeft. Wij garanderen u strakke voegen die uw pand een prachtige verzorgde uitstraling geven. 

Alle soorten voegwerk

Reparatie voegwerk

Ook voor alle andere soorten voegwerk in Almere en omstreken kunt u WICA Metsel- en Voegbedrijf inschakelen. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden wat betreft de soorten voegwerk en de beschikbare kleuren. Oud, beschadigd voegwerk verwijderen wij met zorg om het nieuwe voegwerk perfect aan te kunnen brengen, zodat uw gevel weer optimaal beschermd is. Hierbij gaan wij natuurlijk nauwkeurig te werk om u met zo min mogelijk overlast geweldige resultaten te kunnen bieden.

Metselwerk WICA

Reparatie metselwerk

Is naast het voegwerk ook het metselwerk van uw gevel beschadigd? Of wilt u bijvoorbeeld een boog laten metselen?

 

WICA staat klaar om verschillende nieuwe constructies te metselen of om oud metselwerk te vervangen. Zo kan uw gevel of andere constructie weer jaren zonder problemen mee.

Gevelreparatie en voegwerk

Overige werkzaamheden

Naast voeg- en metselwerk voor gevelonderhoud en knip- en snijvoegen voor monumentale panden verzorgt WICA ook:

  • Lijmwerk
  • Impregneren
  • Vervanging van lood
  • Uithakken

Wilt u ons inschakelen voor andere werkzaamheden omtrent gevelreparatie en voegwerk in regio Almere? Aarzel ook dan niet contact met ons op te nemen!

Contact